Stævner 2023 

Stævnemail: slrk@slrk.dk

11.-12. Marts - Spring D-stævne Hest/Pony - Afviklet. 

27.- 28. Maj - CoolUnite Cup Spring E og D-Stævne Hest/Pony + indsamling til heste i Ukraine. - Afviklet.

11.-13. August - VS FairRide med CoolUnite Cup Spring E, D og C-Stævne Hest/Pony med distriktmesterskab individuelt Pony. (Samarbejde mellem Vemmelev rideklub og Slagelse rideklub) - Afviklet.

14.- 15. Oktober - CoolUnite Cup Spring og Dressur E og D-Stævne med klubmesterskaber Hest/Pony. Proportioner ligger klar på Go. Afviklet.

25.- 26. November - C- stævne med D- klasser, Spring hest/Pony.

30. December - Julestævne C- stævne med D- klasser. Spring Hest/Pony.

Vi arbejder på flere dressur stævner i 2024 både udendørs og indendørs, både D og C stævner.

stævne hjul 24.docx


CoolUnite Cup.

Vi kan bekræfte at SLRK bliver en del af CoolUnite Cup, en landsdækkende turnering på E og D niveau i spring og dressur, som støtter udsatte børn og unge.

CoolUnite har udviklet en landsdækkende rideturnering, CoolUnite Cup, hvor de danske rideklubber går sammen om at samle ind til CoolUnite.
Følg dem på CoolUnite Cup på facebook https://www.facebook.com/CoolUnite  og instagram. 

Konceptet Børnefonden CoolUnite ønsker at give udsatte og sygdomsramte børn gode oplevelser og bidrage til at gøre deres hverdag nemmere. Derfor har de udviklet en velgørenhedsmulighed indenfor ridesporten, CoolUnite Cup, hvor overskuddet går til sårbare, syge og udsatte børn og unge gennem CoolUnite Cup puljen. Ridesporten står sammen og alle pengene går tilbage i klubberne til fordel for syge, sårbare og udsatte børn og unge!

Vil du vide hvordan du deltager som rytter i CoolUnite Cup og samler point ind til at kunne ride finalen på Vilhelmsborg til Februar 2024? Og få muligheden som klub og rytter for at komme til Hingstekåring i Herning og blive hyldet?

De klubber rundt i landet der er en del af CoolUnite Cup, kan man som rytter samle point ind fra. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig som rytter på CoolUnite Cup hjemmeside, holde øje med de klubber der afholder CoolUnite Cup stævne, så melder du til i de klasser du normalt vil starte, udover det for at dine point tæller med i CoolUnite Cup, skal du donere 30 kr. pr start på Mobilepay til CoolUnite Cup. Alt info herunder. 

Så gå ind på   www.coolunitecup.dk  og læs meget mere og tilmeld dig som rytter og klub.

Hvem vil ikke gerne hjælpe og støtte op om indsamling til syge, sårbare og udsatte børn og unge i DK.

Vi vil gerne støtte op om en bedre verden for børn og unge, til bedre vilkår i fremtiden.Distriktmester 22.jpg